Skip to content
Skönsång och show med Estradkören!
estradkoren@gmail.com
Aktuellt

Absolut 80-tal | Höstkonsert 2024 i Stockholm

Kommande

Absolut 80-tal | Estradkörens höstkonsert på Musikaliska Kvarteret, Stockholm Estradkören tar sig an sitt tredje…

Läs mer

Absolut 70-tal – Frihetslängtande fredsbudskap och politisk proggrörelse, experimentell pop och dansant disco. 70-talet var en sökande och spännande tidsepok, och resultatet blev musik som lever för alltid! Estradkören tog sig an detta årtionde musikaliskt och sceniskt 1-2 juni 2023 i Stenhammarsalen. Med sig hade kören sina husband 42nd Street Orchestra och Fab III, allt under ledning av Sverker Domar.

Konserten Obladi Oblada sattes upp första gången våren 2018, med repris på hösten samma år i Göteborgs Konserthus. Hösten 2022 fick Stockholmarna möjlighet att njuta av konserten på Musikaliska Kvarteret. Publiken fick lära sig mer om det legendariska bandet Beatles, njuta av gamla favoriter i nya tappningar, och följa en berättelse full av kärlek, ödesmättade beslut, och LSD.

Absolut 60-tal – det magiska årtiondet som förändrade musiken för alltid! Estradkören och 42nd Street Orchestra bjöd på älskade 60-talsklassiker och spännande överraskningar i Stenhammarsalen 9–10 maj 2022.
I körkonserten Absolut 60-tal blandade Estradkören jazz och bossa nova, rock och visa på ett medryckande sätt, fyllt av både nostalgi och nytolkningar.

Musikalkonserten From Broadway to West End sattes upp våren 2019 i Göteborgs Konserthus, med repris i Skövde Konserthus samma höst – där den fick fina lovord i tidningen. Konserten tog oss med till ett hotell i förfall och de färgstarka karaktärer som passerar eller arbetar där. Humor blandades med tragik, ömma kärleksbetygelser, storslagna drömmar och inbjudande fantasier.

Estradkörens julkonserter brukar hållas i den stämningsfulla Annedalskyrkan. Halva konserten är ofta ett Luciatåg medan andra halvan har en lite friare form. Liksom under vårkonserterna lämnas det utrymme för såväl allvar som humor.

Tack till:

Back To Top